اطلاعیه برگزاری کارگاههای باقی مانده گروههای مستقر در دانشکده صنایع دستی

به اطلاع کلیه دانشجویان دانشکده صنایع دستی می رساند کارگاههای باقیمانده گروههای هنر اسلامی، کتابت و نگارگری، صنایع دستی و فرش به صورت حضوری در دو هفته اول مردادماه(4 لغایت 16) طبق جدول پیوست برگزار می گردد.
لازم به ذکر است رعایت موارد زیر برای دانشجویانی که جهت شرکت در کلاسهای حضوری در نیمسال جاری به دانشگاه مراجعه می کنند الزامی می باشد.
1- ثبت نام در سامانه خود ارزیابی بیماری کرونا از طریق سامانه وزارت بهداشت به نشانی salamat.gov.ir و همراه داشتن پرینت فرم تاییدیه سلامت هنگام مراجعه به دانشگاه
2- مراجعه به اداره آموزش دانشگاه جهت دریافت برگه گردش کار
3-دریافت گواهی سلامت از دفتر بهداشت و مشاوره جهت ارائه به امور خوابگاه ها و دانشکده
شایان ذکر است قبل از دریافت معرفی نامه از اداره آموزش و مراجعه به دفتر بهداشت و مشاوره، به هیچ عنوان امکان تخصیص خوابگاه، استفاده از کارگاه و آزمایشگاه وجود ندارد. همچنین رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی برای تمامی دانشجویان بومی و غیر بومی الزامی بوده و دانشجویان موظف به استفاده از ماسک و دستکش شخصی بوده و تهیه اقلام بهداشتی و ضد عفونی به عهده خودشان می باشد
دانشجویان خوابگاهی در صورت تمایل به استفاده از خوابگاه بایستی پس از دریافت تأییدیه از اداره آموزش و مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه به اداره امور خوابگاه ها مراجعه نمایند و در صورت رسیدن به اصفهان در زمان غیر اداری(شب هنگام) به خوابگاه مراجعه نموده و در اولین فرصت اقدام به اخذ تأییدیه از اداره آموزش و مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه نمایند.
آدرس خوابگاهها به شرح زیر می باشد.
دانشجویان پسر: خیابان عبدالرزاق، انتهای بازارچه حاج محمدجعفرآباده ای، سمت راست، روبروی فضای سبز، خوابگاه جماله
دانشجویان دختر: خیابان عبدالرزاق، انتهای بازارچه حاج محمدجعفرآباده ای، سمت راست، روبروی جامعه المصطفی، خوابگاه وزیر
یادآور می شود خوابگاه صبا تعطیل بوده و دانشجویان تنها در این دو خوابگاه اسکان داده می شوند.
لازم به ذکر است وسیله نقلیه از مترو قدس به کارگاه صبا صبح ها از ساعت 7:45 به صورت 4 نفر با یک اسنپ بوده و دانشجویان بایستی قبل از آن با نقلیه دانشگاه به شماره 36278016 هماهنگی لازم را انجام دهند. همچنین دانشجویان می توانند غذای کنسروی را نیز از اتوماسیون تغذیه برای وعده های ناهار رزرو نمایند.

1399/05/01