دانشکده هنر های تجسمی و کاربردی
دانشکده صنایع دستی
جلسه صنایع دستی و چالش های دوران کرونا در دانشکده صنایع دستی برگزار شد
ویژه روز جهانی صنایع دستی

به مناسبت روز جهانی صنایع دستی و به دعوت رئیس دانشکده صنایع دستی در روز 22 خرداد ماه جلسه ای با حضور آقایان جعفر صالحی معاون محترم صنایع دستی اصفهان، شیردلی رئیس محترم اتحادیه صنایع دستی و مهندس رضوی  از مجموعه داران خصوصی و موفق در امر صادرات صنایع دستی در محل دفتر دانشکده تشکیل و در خصوص صنایع دستی و چالش ها دوران کرونا  طرح گردید. در این رابطه هر یک از مسئولین راه کارها و تمهیداتی که در طول این دوره اندیشیده را مطرح نمودند از آنجا که صنایع دستی به مثابه صنایعی سبک قابلیت این را دارد که در هر شرایطی بر پا اجرا گردد این امکان وجود دارد که فعالین در این عرصه موفقعیت برپایی کارگاه را برای خود فراهم آورند در عین حال معاونت صنایع دستی خبر از تسهیلاتی می دهد که برای هنرمندان فراهم ساخته اند همچنین اتحادیه صنایع دستی از فراهم سازی فضای مجازی آموزش و تولید و امکان فروش آثار صحبت به میان آورد. و بخش خصوصی نیز از امکان فروش آثار خبر می دهد. این در حالی است که در این دوران که شرایط برای فعالیت های روز مره و تجمعات گسترده محدود شده صنایع دستی با توجه به ویژگیهای خود قابلیت اجرای فردی و حتی کارگاهی محدود را داراست در این رابطه آموزش های مجازی که می تواند در قالب فیلمهای آموزشی باشد این امکان را فراهم می سازد که تعلیم و تعلم متوقف نشود و این امر هم اکنون در دانشگاه به صورت مجازی انجام می گردد. متن مصاحبه انجام شده در سایت دانشکده موجود است و دانشجویان می توانند فایل صوتی آن را مشاهده و بشنوند.

تاریخ:
1399/03/24
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشكده صنايع دستي
خيابان حكيم ، روبروي مسجد حكيم، دانشكده صنايع دستي
031-32217564   031-32217521
 فاكس: 32217506 -031
 handicraft1faculty@gmail.com
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا