دانشکده هنر های تجسمی و کاربردی
دانشكده صنايع دستي
كسب مقام اول سيزدهمين دوره المپياد ملي فرش دستباف توسط دانشجوي دانشگاه هنر اصفهان
دانشكده صنايع دستي

سيزدهمين دوره المپياد ملي فرش دستباف با همكاري مركز ملي فرش ايران، دانشگاه هنر اسلامي تبريز و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و با حضور اساتيد، هنرجويان و دانشجويان رشته فرش از دانشگاه‌هاي سراسر كشور از ششم تا نهم اسفندماه در دانشگاه هنر اسلامي تبريز و در 3 رشته طراحي، بافت و مواد اوليه و رنگرزي در سطح هنرجويان و 4 رشته طراحي، بافت، مواد اوليه و رنگرزي و مرمت در سطح دانشجويان برگزار گرديد در اين المپياد آقاي مجتبي ابراهيمي دانشجوي رشته فرش دانشكده صنايع دستي دانشگاه هنر اصفهان موفق به كسب مقام اول گرايش بافت شد. اين موفقيت را به ايشان و تمامي دانشگاهيان دانشگاه هنر اصفهان بويژه دانشجويان دانشكده صنايع دستي تبريك عرض مي نماييم.

تاریخ:
1397/12/25
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

خيابان حكيم ، روبروي مسجد حكيم، دانشكده صنايع دستي
031-32217564   031-32217521
 فاكس: 32217506 -031
 handicraft1faculty@gmail.com
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا