دانشکده هنر های تجسمی و کاربردی
دانشکده صنایع دستی
بازدید استادان دانشگاه هنر اصفهان از کارگاه های بنیاد تعاون اصفهان
 آقای دکتر علیرضا خواجه احمدعطاری رییس دانشکده صنایع دستی دانشگاه هنر اصفهان به همراه آقایان دکتر نجارپور معاون آموزشی دانشکده، دکتر باباجمالی مدیر گروه فرش و دکتر هاشمی مدیر گروه صنایع دستی دانشگاه هنر اصفهان از کارگاه های صنایع دستی بنیاد تعاون زندانیان اصفهان بازدید نمودند.
در ادامه، در جلسه ای که در دفتر آقای محمدی مدیر نمایندگی بنیاد تعاون زندانیان اصفهان برگزار شد توافقاتی در خصوص همکاری های دوجانبه دانشگاه هنر اصفهان و بنیاد تعاون در زمینه توسعه تولید صنایع دستی با بهره گیری از نظریات علمی استادان و دانشجویان صورت پذیرفت.
لازم به ذکر است در این بنیاد حدود بیست کارگاه که هر کدام 1500 متر به بالا، در زمینه دوزندگی کیف و کفش، ساخت وسایل کاربردی فلزی، فیروزه کوبی، مینا، قلمزنی، کاشی کاری، نقاشی، سفال و ساخت مبلمان چرم فعال است.

تاریخ:
1398/11/06
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشكده صنايع دستي
خيابان حكيم ، روبروي مسجد حكيم، دانشكده صنايع دستي
031-32217564   031-32217521
 فاكس: 32217506 -031
 handicraft1faculty@gmail.com
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا