افتتاحیه نمایشگاه " گلزارهنر"
نمایشگاه گروهی خط گلزار و نقاشیخط دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان
نمایشگاه گروهی خط گلزار و نقاشیخط دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان تحت عنوان "گلزار هنر" هم زمان با گرامیداشت روز دانشجو، به همت انجمن علمی تحصیلات تکمیلی گروه کتابت و نگارگری و معاونت دانشجویی و فرهنگی؛ با حضور معاون محترم دانشجویی و فرهنگی (جناب آقای دکتر محمدی راد) معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه (سرکار خانم دکتر آزادی)، مدیر محترم امور دانشجویی (آقای شورشینی) و آقای دکتر فرهاد خسروی بیژائم، روز سه شنبه 16آذرماه 1400 در خانه هنرمندان افتتاح شد.
آقای دکتر خسروی بیژائم درباره نمایشگاه مذکور گفت: این نمایشگاه شامل 42 اثر از آثار خط گلزار و نقاشیخط دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان در مقاطع مختلف تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد شکل گرفته که پس از داوری حدود 60 اثر ارسالی، 42 اثر در دو قالب خط گلزار و نقاشیخط به نمایشگاه راه پیدا کرده است. ایشان در ادامه افزودند: خط گلزار سابقه در دوره صفویه دارد و اوج آن در دوره قاجار است. در واقع خط گلزار پیوند بین خوشنویسی و نقاشی است. خوشنویسی از جنبه کاربردی سنتی خارج می شود و حالت تزئینی پیدا می کند و به همین دلیل، همانطور که در آثار قابل مشاهده است، وارد حیطه تجسمی و تزئینی می شود. از طرفی، وقتی که پیشرفت می کند گونه های تزئینی بیشتر می شوند و نقاشیخط شکل می گیرد.
آقای دکترخسروی در پایان افزود: امیدوارم از این دست نمایشگاه ها با همکاری دانشگاه هنر اصفهان و همچنین نهادهای مرتبط فرهنگی از جمله حوزه هنری که بسیاردر این زمینه همکاری و پشتیبانی خوب و فضای نمایشگاهی خوبی را ارائه دادند؛ بتوانیم در آینده نیز نمایشگاه های دیگری داشته باشیم.

1401/06/15