اختتامیه نمایشگاه " گلزارهنر"
مراسم اختامیه نمایشگاه گلزار هنر در خانه هنرمندان اصفهان
مراسم اختامیه نمایشگاه گلزار در خانه هنرمندان اصفهان با حضور آقای دکتر امیر عباس محمدی راد (معاونت دانشجویی و فرهنگی)، آقای دکتر علیرضا خواجه احمد عطاری (ریاست دانشکده صنایع دستی)، آقای دکتر صمد نجار پور (معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده صنایع دستی)، آقای سعید عباسی (مدیر گروه رشته کتابت و نگارگری) و دیگر مسئولین و دانشجویان شرکت کننده در نمایشگاه؛ برگزار شد.
در این جلسه  آقای دکتر خواجه احمد عطاری ضمن تقدیر و تشکر از آقایان دکتر خسروی بیژائم و آقای عباسی که ایده پرداز و برگزار کننده این نمایشگاه بودند و نیز انجمن علمی گروه کتابت و نگارگری و دانشجویانی که در این رویداد شرکت نمودند و همچنین حوزه هنری که فضای لازم برای برپایی نمایشگاه را فراهم نمودند؛ به بررسی زوایای مختلف نمایشگاه پرداخت و آن را "حامل پیام انسان به خودش" دانستند. در ادامه، آقای عباسی ضمن تشکر از معاونت فرهنگی دانشگاه در راستای ایجاد بستر لازم برای تحقق این رویداد مهم، مهترین اتفاق را منحصر به فرد بودن هریک از آثار  عنوان نمود و آقای دکتر نجار پور ضمن تقدیر و تشکر از کلیه عوامل و دست اندرکاران، برگزاری این نمایشگاه را ماحصل آموزش موفق در دانشکده دانستند.
در ادامه، آقای دکتر محمدی راد بیان نمودند: نقاشیخط و خط گلزار ترکیبی هماهنگ از جنبه های عینی (تصویری) و ذهنی (خط) در بستر فرهنگ مکتوب است. ایشان برگزاری چنین نمایشگاه هایی را برای دانشجویان هنر بسیار ضروری دانستند و اظهار امیدواری نمودند در آینده این گونه نمایشگاه ها به صورت پررنگ تر تداوم یابد.
در ادامه  نشست، بیانیه اختتامیه نمایشگاه توسط دبیر انجمن علمی قرائت و استادان و مسئولین دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر با اهدای گواهی و لوح تقدیر به شرکت کنندگان و برگزیدگان به کار نمایشگاه پایان دادند.

1401/06/19