کارگاه آموزشی نشانه شخصی نوشتاری
برگزاری کارگاه آموزشی نشانه شخصی نوشتاری به همت انجمن علمی تحصیلات تکمیلی گروه کتابت و نگارگری
کارگاه آموزشی نشانه شخصی نوشتاری با تدریس جناب آقای دکتر فرهاد خسروی بیژائم و شرکت کنندگان این کارگاه آموزشی که دانشجویان کارشناسی ارشد نقاشی ایرانی و کتابت و نگارگری بودند در تاریخ 4 اسفند ماه سال 1400در دانشکده صنایع دستی (ساختمان حکیم) برگزار شد.
این کارگاه به همت انجمن علمی تحصیلات تکمیلی گروه کتابت و نگارگری و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه هنر اصفهان با ظرفیت محدود طی دو جلسه مجازی و حضوری تشکیل شد. در بخشی از این کارگاه آموزشی که هدف آن رسیدن به نشانه (امضاء) شخصی است؛ با استفاده از الگوی نگارش خط کوفی؛ نام و نام خانوادگی در یک ترکیب بندی کتیبه کوفی قرار گرفت و پس از بازبینی و اصلاح، مرحله نهایی آن به صورت نرم افزاری اجرا شد.

1401/06/19