نشست تخصصی هنر اسلامی در بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی برگزار شد.
در آستانه نخستین همایش ملی دوسالانه پژوهش در هنر اسلامی، به همت دانشگاه هنر اصفهان، سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی و سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، نشست تخصصی با عنوان: "هنر اسلامی با تأکید بر منابع میراثی آستان قدس رضوی" در روز دوشنبه 23 مهرماه 1403، از ساعت 8:30 تا 11:30 به میزبانی بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد. در این نشست آقایان دکتر احد فرامرز قراملکی (رئیس بنیاد پژوهش های اسلامی)، دکتر نقدی (مدیر گروه فرهنگ و هنر اسلامی بنیاد پژوهش ها)، دکتر ابوالفضل حسن آبادی (مدیر مخطوطات سازمان کتابخانه ها) و جمعی از پژوهشگران، کارشناسان و علاقه مندان حضور داشتند. این برنامه در قالب دو نشست تخصصی (نشست اول به میزبانی بنیاد پژوهش های اسلامی و نشست دوم به میزبانی سازمان کتابخانه ها، موزها و مرکز اسناد) در تالار شیخ طوسی برگزار گردید. دکتر فرهاد خسروی بیژائم، رییس دانشکده صنایع دستی دانشگاه هنر اصفهان، به عنوان دبیر علمی این نشست و استاد جلیل جوکار عضو هیأت علمی گروه هنر اسلامی و دبیر کارگروه کتاب آرایی همایش، به عنوان اولین سخنران به ارائه مطلب پرداختند. دکتر مهدی صحراگرد، دکتر میثم جلالی، آقای وحید توسلی، آقای بهزاد نعمتی و آقای سید امیر منصوری، دیگر سخنرانان این نشست تخصصی بودند. مسئولین شرکت کننده در این نشست اظهار امیدواری کردند که ارتباطات علمی و فرهنگی شکل گرفته در این برنامه، در آینده نیز در پرتو انعقاد تفاهم نامه های مربوطه، با توان بیشتری ادامه یابد.

1403/07/30